We help the world growing since 1991

Bahan Gasket Non Asbestos

  • FBYS411 Non asbestos sealing sheet

    FBYS411 Non asbes sealing sheet

    Miturut wêdakakêna grafit, serat Kevlar lan match khusus adhesive khusus, nambah aditif fungsi cocog, nggunakake nyalin sistem legal.

  • QF3710 Non asbestos low temperature resistant board

    Papan tahan suhu rendah QF3710 Non asbes

    Iki digawe saka serat aramid, serat karbon, serat mineral sintetik, lenga lan lenga tahan suhu rendah, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Cocog kanggo kabeh jinis lenga, banyu, refrigerant, gas umum, lan media liyane minangka bahan sealing.

    Utamane dianjurake kanggo AC, kompresor, penukar panas piring lan sistem pendingin liyane utawa sistem pendinginan kontak minangka gasket sealing.

  • QF3736 Non-asbestos low temperature resistant sheet

    QF3736 Non-asbes lembaran tahan suhu rendah

    Iki digawe saka serat aramid, serat karbon, serat mineral sintetik, adesif tahan minyak, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Cocog kanggo kabeh jinis lenga, gas umum, banyu lan media liyane minangka bahan sealing.

    Utamane dianjurake kanggo industri umum minangka bahan liner sealing.

  • QF3725 Non asbestos sealing sheet

    QF3725 Non asbes sealing sheet

    Iki digawe saka serat aramid, serat karbon, serat kaca, adesif tahan minyak, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Aplikasi kanggo cairan kayata macem-macem lenga, udara, banyu, uap, lsp.

    Digunakake minangka gasket kanggo mobil, motor, mesin, bensin-kimia, lsp.

  • QF3716 Non asbestos sealing sheet

    QF3716 Non asbes sealing sheet

    Iki digawe saka serat aramid, serat selulosa, serat mineral sintetik, adesif tahan minyak, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Bisa digunakake ing sambungan karo lenga, gas umum, banyu, uap, etc.

    Digunakake minangka gasket kanggo mesin pembakaran internal, pipa flange, wadhah tekanan, lsp.

  • QF3712 Non-asbestos sealing sheet

    QF3712 Non-asbes sealing sheet

    Iki digawe saka serat aramid, serat mineral sintetik, adesif tahan minyak, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Bisa digunakake ing sambungan karo lenga, gas umum, banyu, uap, etc.

    Digunakake minangka gasket kanggo mesin pembakaran internal, pipa flange, wadhah tekanan, lsp.

    Disaranake khusus minangka bahan gasket kanggo peralatan laut.

  • QF3707 Non asbestos sealing sheet

    QF3707 Non asbes sealing sheet

    Iki digawe saka serat aramid, serat mineral sintetik, adesif tahan minyak, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Bisa digunakake ing sambungan karo lenga, gas umum, banyu, etc.

    Digunakake kanggo mesin, pompa lenga, pompa banyu, kabeh jinis mesin, pipa flange minangka bahan liner sealing.

    Disaranake khusus kanggo digunakake minangka gasket sealing kanggo mesin tujuan umum lan kabeh jinis pompa.

  • QF3700 Non-asbestos low temperature resistant sheet

    QF3700 Non-asbes lembaran tahan suhu rendah

    Iki digawe saka serat aramid, serat karbon, serat mineral sintetik, lenga lan lenga tahan suhu rendah, nambah aditif fungsional sing cocog, lan digawe kanthi cara rolling.

    Cocog kanggo kabeh jinis lenga, banyu, refrigerant, gas umum, lan media liyane minangka bahan sealing.

    Utamane dianjurake kanggo AC, kompresor, penukar panas piring lan sistem pendingin liyane utawa sistem pendinginan kontak minangka gasket sealing.

  • FBYS408 Non asbestos sealing sheet

    FBYS408 Non asbes sealing sheet

    Miturut adhesive suhu-tahan, serat tahan panas asbes-free lan inormeric dhuwur-suhu pangisi kerjasama khusus, nambah aditif kimia sing cocog, nggunakake nyalin sistem legal.

  • FBYS411 fiber-reinforced graphite graphite scribe plate

    FBYS411 serat-dikiataken grafit grafit scribe plate

    Miturut wêdakakêna grafit, serat Kevlar lan match khusus adhesive khusus, nambah aditif fungsi cocog, nggunakake nyalin sistem legal.

  • FBYS268 Non asbestos sealing sheet

    FBYS268 Non asbes sealing sheet

    Serat Aramid, serat karbon, fiberglass, lan liya-liyane minangka bahan balung, kerjasama khusus adesif tahan minyak, nambah aditif kimia sing cocog, pangisi, panggunaan sistem hukum tekanan roller.

  • FBYS402 Non asbestos sealing sheet

    FBYS402 Non asbes sealing sheet

    Miturut butyl lateks, serat asbes-free lan pangisi fungsional kerjasama khusus, nambah aditif kimia sing cocog, nggunakake nyalin sistem legal.